ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Majoral vol tenir a punt el nou full de ruta de Naturlàndia al juny i no descarta recuperar a la llarga el projecte de la tirolina

www.andorradifusio.ad

El comú de Sant Julià de Lòria volia tenir enllestit el nou full de ruta de Naturlàndia abans, però l'emergència sanitària l'ha endarrerit. Amb tot espera poder anunciar-lo abans que acabi el mes de juny. La voluntat és que el parc pugui obrir l'1 de juliol, però aquest estiu l'abast del rentat de cara serà limitat. El cònsol major no descarta recuperar a la llarga el projecte de la tirolina.

El personal de manteniment començarà a posar les instal·lacions a punt la setmana que ve amb la voluntat que Naturlàndia pugui obrir l'1 de juliol.

Les circumstàncies han endarrerit el pla per fixar el nou rumb de Naturlàndia, però el cònsol major de Sant Julià vol presentar-lo abans que acabi el mes de juny.

Aquest estiu no es podrà fer un rentat de cara de l'abast que s'hagués volgut perquè per prudència s'ha hagut de renunciar a inversions importants, però sí que es vol que es comenci a notar un salt qualitatiu en la gestió i l'atenció al client, afirma el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral. 

Els primers canvis volen millorar l'oferta de la cota 1.600.

Pel que fa al controvertit projecte de la tirolina, s'ha descartat a curt termini, però el cònsol deixa la porta oberta a recuperar-lo més endavant perquè defensa que Naturlàndia ha de ser un projecte viu.

La data de la possible obertura l'1 de juliol està envoltada d'incertesa, atès que dependrà de molts factors vinculats a l'evolució de la pandèmia. Però la voluntat és que el parc pugui obrir tot el juliol i agost amb els protocols sanitaris i d'higiene que es marquin.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Xabier Moreira

Comparteix:

3.234.143.26