ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La majoria dels andorrans es consideren d'esquerres, segons l'enquesta del CRES

www.andorradifusio.ad

La majoria dels andorrans es consideren d'esquerres, segons l'enquesta política del CRES. També reflecteix que el partit més votat entre els residents, si ho poguessin fer, seria Demòcrates.

Prop d'un 90% dels residents votaria en les eleccions generals si pogués fer-ho, sempre segons l'enquesta política del CRES. I el partit preferit seria el mateix que el dels ciutadans andorrans: Demòcrates. Així ho declaren almenys un 33% dels residents sondejats. Després un 15% optarien pels socialdemòcrates i un 4% pels liberals. A partir d'aquí hi hauria les preferències entre Terceravia+UL, Ciutadans Compromesos i Progressistes SDP, tots ells amb menys d'un 1% dels sufragis. També s'ha d'aclarir que més d'un 40% dels residents no han respost a aquesta pregunta.

En aquest sondatge també es constata que una tercera part dels andorrans es declaren de centreesquerra, esquerra o extrema esquerra i un percentatge inferior, una quarta part, de dretes. Entre els residents el resultat és similar, tot i que hi ha més gent que es declara de dretes.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

3.231.25.104