ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Una majoria del SEP estaria a favor de portar a la Batllia l'afer del personal especial

www.andorradifusio.ad

Una majoria d'afiliats del Sindicat de l'Ensenyament Públic estaria a favor de portar a la Batllia els càrrecs de relació especial i de confiança que consideren que van desenvolupar funcions que per llei no els corresponia fer. La nova junta, que ha estat ratificada en assemblea aquest dijous, prendrà la decisió després d'estudiar el tema i consultar-lo.

La nova junta del SEP decidirà si portar a la Batllia l'afer del personal especial que va desenvolupar funcions que no li pertocaven per llei.

Ho farà després de consultar els afiliats i els altres sindicats de funcionaris crítics amb la situació, el de l'administració general i el de la policia.

La qüestió ha aparegut en el torn de precs i preguntes de l'assemblea general ordinària i, d'entrada, ha rebut una majoria favorable a tirar endavant la denúncia. 

La nova secretària general del SEP, Anna Mundó, ha explicat que ara ho estudiaran i veuran què fan la resta de sindicats. Amb tota la informació celebraran una assemblea extraordinària "perquè els afiliars votin". Encara els falta "veure molta informació" per "explicar-ho tot clarament i que tothom tingui present quines són les conseqüències, les etapes que se seguiran i quant costarà".

Anna Mundó ha agafat el relleu de David Garcia al capdavant del Sindicat de l'Ensenyament Públic. Ara han de fer el traspàs amb l'anterior junta, però la idea és seguir una línia similar. Preveu engegar "molts grups de treball referents als grans temes: els eventuals, els sous, la carrera horitzontal i les jubilacions".

L'assemblea també ha servit per efectuar el tancament econòmic 2018-2019 i explicar l'estat del desplegament de les lleis de la Funció Pública i del cos d'Educació. El secretari general sortint s'ha mostrat satisfet per la feina feta i ha volgut recordar que el de l'Ensenyament Públic és el sindicat més gran del país.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

35.172.233.2