ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mandicó lloa el sistema de dos mandats perquè "així no s'eternitzen els càrrecs"

www.andorradifusio.ad

El cònsol major de Canillo valora positivament la gestió comunal dels últims vuit any però considera necessari el relleu per no "eternitzar" els càrrecs. Aquest dilluns ha presidit l'últim consell de comú del mandat.

El consell de comú extraordinari celebrat a Canillo ha servit per tancar les actes de les juntes de govern per enllestir-ho tot quan arribi el nou equip. Josep Mandicó fa un balanç positiu de la feina feta des del 2011. També confia en la tasca que farà el nou equip que liderarà la casa comuna els pròxims quatre anys. "El relleu és important. El bon sistema electoral que tenim en aquest país que ens permet fer només dos mandats, crec que és una cosa molt encertada, perquè així no s'eternitzen els càrrecs", ha valorat.

Ha posat en relleu l’evolució de les finances comunals i la disminució de l’endeutament. Assegura que el control fiscal i l’increment d’ingressos han afavorit aquesta situació. Mandicó ha destacat que l'endeutament no és perjudicial per a la gestió si s'estudia bé el retorn econòmic de la inversió.

El consell d'aquest migdia també ha servit per aprovar el nou conveni que inclou modificacions del disseny i terminis per la construcció d'un vial a Soldeu. El projecte inicial incloïa una infraestructura que s'acostava molt a l'accés al cementiri del poble canillenc.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Karen Figueiredo

Comparteix:

18.207.98.97