ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El maratonià Nick Butter corre diumenge a Andorra contra el càncer de pròstata

www.andorradifusio.ad

Ja n'ha fet 67 dels 196 que té a la llista. Nick Butter ha arribat a Andorra per córrer diumenge una marató amb Àngel Cortizo. La intenció és donar visibilitat i recaptar fons per al càncer de pròstata.

Va sortir del Regne Unit el passat mes de gener i, 67 països després, ha arribat a Andorra. El corredor anglès Nick Butter s'ha proposat córrer una marató a tots els països del món, amb l'objectiu de recaptar diners per a la lluita contra el càncer de pròstata.

Diumenge a les 6 del matí comença la ruta, acompanyat del corredor de muntanya Ángel Cortizo. Ambdós seguiran el Rec del Solà, arribaran al Serrat i tornaran a la capital, per acabar a l'estadi comunal.

L'aventura va començar a l'Amèrica del Nord, passant per Centreamèrica, Amèrica del Sud, i el nord i sud del continent africà. Molts dies amb moltes experiències bones i dolentes, però el corredor només es queda amb la gent que ha conegut.

La volta al món del Nick Butter és un pas més per visibilitzar el càncer de pròstata, que és el que afecta en major percentatge els homes i, tot i que no existeix cap campanya a escala estatal, es recomana que a partir dels 50 anys es facin controls de cribatge.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Kevin Ribeiro
Imatge cedida: Running the world 196

Comparteix: