ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marín sospita d'un "pacte entre Liberals i el PS" a les comunals a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

Trini Marín no té clar que Demòcrates hagués guanyat les eleccions comunals a Escaldes-Engordany si hagués pactat amb Liberals. Així de clara s'ha mostrat en la seva última entrevista com a màxima representant de la parròquia a l'Ara i Aquí de Ràdio Nacional. L'encara cònsol ha recordat alguns dels moments més difícils que ha viscut durant el seu mandat, com l'episodi de l'aigua o el tancament del trànsit a Vivand

Trini Marín està convençuda que no va ser un error no pactar amb Liberals. Els candidats ho tenien clar i si ella hagués aspirat a la reelecció tampoc s'hagués decantat per aquesta opció.

Accepta i dona suport a l'acord de Govern, però a Escaldes-Engordany per a les eleccions comunals diu que ho veien diferent. "No tinc clar que amb aquest pacte haguéssim guanyat. Els vots que els van faltar als Liberals van anar al PS". Aquí hi ha alguna cosa que potser se m'escapa, però l'experiència em fa pensar que potser hi havia un pacte entre Liberals i Partit Socialdemòcrata".

Vivand i els talls d'aigua, la cara i la creu del mandat

Marín ha recordat l'episodi de la torrentada del 14 de juliol de 2015, que va deixar la parròquia 72 hores sense aigua, com el més difícil dels vuit anys de mandat. També ha reivindicat la valentia que van tenir, malgrat la por, de convertir Vivand en zona per a vianants. Recorda com "un 'boom', amb molta gent en contra i la dificultat que vam tenir" i celebra que hagi estat un èxit.

L'encara cònsol major d'Escaldes-Engordany s'ha mostrat satisfeta d'haver deixat preparat l'aparcament a la part alta de la parròquia i ha dit que recordarà aquesta etapa amb molt d'orgull i satisfacció. D'aquí a una setmana, Trini Marín tornarà al seu lloc de feina anterior. 

Entrevista completa a la cònsol sortint d'Escaldes-Engordany, Trini Marín a l'Ara i Aquí:

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix:

3.235.107.209