ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marsol demana "deixar espai als turistes" i defensa que s'estan construint més aparcaments

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, demana als ciutadans "deixar espai als turistes". Ho ha dit en relació amb el gruix de visitants que està rebent la parròquia aquest pont del Pilar, festiu a Espanya, que ha provocat que alguns aparcaments s'hagin omplert. També defensa que el seu equip ha treballat per crear més places d'aparcament.

Els aparcaments d'Andorra la Vella s'han omplert aquests dies del pont del Pilar. La cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, però, defensa que n'hi ha més que abans i que el comú posarà eines perquè la ciutadania col·labori a deixar pas als turistes els dies que hi ha molta afluència al país.

"Som un país turístic i hem de deixar espai als turistes", ha declarat. Assegura que la solució  "seran aparcaments com el de Santa Coloma, que esperem que utilitzin, igual que han d'utilitzar el transport públic. A Andorra la Vella el tenim a 10 cèntims".

L'aparcament de Santa Coloma estarà enllestit a principis de l'any vinent i comptarà amb uns abonaments molt reduïts perquè la zona del centre històric es descongestioni de treballadors i hi puguin aparcar visitants. També ho permetrà el nou aparcament del Fener, amb unes 900 places, que s'acabarà d'aquí a dos anys.

Marsol també ha defensat que el comú s'ha esforçat a mantenir obert l'aparcament del Parc Central i que ha reforçat la senyalització dels aparcaments situats al carrer Prat de la Creu. Preveu tornar-ho a fer els propers ponts. 

Informa: Laura Cugat-Judith Sáez
Imatges: Anna Romagosa

 

Informació relacionada

Comparteix: