ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marta Alberch deixa la direcció d'Unicef satisfeta amb la feina feta els darrers onze anys

www.andorradifusio.ad

Marta Alberch ha deixat de ser directora d'Unicef. Marxa de l'entitat contenta amb la feina feta i satisfeta per haver vist com els projectes han anat creixent al llarg dels anys.

Marta Alberch ha estat en els darrers onze anys la cara visible d'Unicef a Andorra. Sota la seva direcció, l'entitat ha materialitzat projectes com la llei dels drets dels infants i els adolescents, el pla nacional de la infància i l'adolescència -que encara s'està acabant de desenvolupar- o l'observatori de la infància.

Però també altres projectes com la implantació del Consell d'Infants a totes les parròquies o treballar perquè el Principat sigui el primer país amic de la infància.

Experiències dins i fora de les nostres fronteres i de les quals s'emporta el record, com ara el documental a Jordània o els viatges al Congo, "una de les experiències més complicades que hem viscut". "Tot això et fa carregar les piles per continuar treballant."

Marta Alberch passa el relleu a Albert Mora. Serà ell qui continuï l'evolució de la trajectòria de l'entitat. Malgrat que "sempre hi ha coses que voldries haver canviat, però no has pogut", marxa "molt satisfeta del que hem avançat".

Caldrà veure de quina manera evoluciona Unicef Andorra sota les mans d'una altra persona. Ara, Alberch emprèn un altre camí, amb nous projectes que començaran a veure la llum d'aquí a uns mesos.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Arnau Teixidó

Comparteix: