ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Martí anunciarà el full de ruta del Govern fins a final d'any abans de Meritxell

www.andorradifusio.ad

Antoni Martí explicarà amb detall abans de Meritxell el full de ruta del Govern fins al gener. Sense entrar-hi a fons, el cap de Govern ja avisa que es compliran tots els compromisos de transparència en l´àmbit internacional i de diversificació econòmica. Pel que fa als 100 primers dies de Govern, destaca la solidesa de l'equip ministerial.

El cap de Govern té clar que el ´cas BPA´ no distraurà el Govern d'afrontar les prioritats que s´havien assenyalat abans de començar la legislatura. Sense entrar-hi a fons, ja avisa que els compromisos internacionals seran qüestions essencials fins acabar l´any.

Martí té previst detallar el full de ruta per als propers mesos abans de la diada de Meritxell i la represa del curs polític. D'altra banda, a l´hora de fer balanç dels tres primers mesos del Govern, destaca la solidesa del gabinet.

El líder taronja també assegura que es mantindran les apostes per protegir els sectors tradicionals i al mateix temps diversificar l´economia. És per això que vol combinar inversions en infraestructures amb nous projectes engrescadors. Per aconseguir-ho, ja avisa que al llarg de la legislatura cal canviar la dinàmica de sempre fer el mateix en l'àmbit pressupostari.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix: