ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Martí constata que l'Estat espanyol no ha fet una demanda formal d'intercanvi d'informació en el cas Pujol

www.andorradifusio.ad

Antoni Martí també s'ha referit al cas Pujol. Ha reconegut que la confessió de l'expresident català d'haver comès frau fiscal a través de comptes bancaris a Andorra perjudica el país. Així ho ha comunicat als interlocutors espanyols.

Martí ha informat que Espanya no ha fet servir els mecanismes legals per obtenir informació sobre els comptes que la família Pujol té a Andorra. L'Estat espanyol podia haver demanat la informació "mitjançant el conveni d'intercanvi d'informació fiscal i no ho ha fet". També ha dit que el cas de l'expresident de la Generalitat de Catalunya "no ens ha fet gens de bé i els interlocutors amb els quals tinc una oblicació institucional de parlar ho saben".

Pel que fa a la comissió rogatòria de la justícia espanyola per obtenir informació fiscal sobre l'expresident i la seva família, el cap de Govern no en té constància. "Qui ho sabrà primer no és pas el Govern d'Andorra, abans ho sabrà el batlle, haurà de veure què es demana, sota quin delicte i serà el batlle qui determinarà què s'ha de fer".

Martí també ha explicat que ell i el ministre de Finances s'han reunit amb la banca per parlar d'aquest assumpte.

Informa: Andrés González-Nandín    Locució: Xavi Bonet

Comparteix: