ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Martí destaca les reformes del seu Govern i anuncia que dissoldrà el Consell un cop s'aprovin els pressupostos

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern ha defensat la política exercida aquestes dues legislatures al capdavant de l'executiu. Una acció que ha definit com a reformista i de renovacions profundes. Assegura que dissoldrà el Consell General tan bon punt s'aprovin els pressupostos.

Esmorzar de Nadal de l'executiu amb la premsa, el darrer d'Antoni Martí com a cap de Govern, en el qual ha parlat de les reformes legislatives, tot destacant els canvis en matèria fiscal i haver consolidat les bases per un nou model econòmic. També la modernització de l'administració.

"Han estat dues legislatures de moltíssimes reformes i ara ve una pròxima legislatura amb menys, per assentar-les i estar molt més atents a les desigualtats", ha argumentat.

Martí ha confirmat que un cop s'aprovin els pressupostos dissoldrà el Consell General "de seguida". Al·ludint a la polèmica dels grups parlamentaris, ha indicat que el seu objectiu no és forçar que s'aprovin tots els projectes de llei pendents. "Mai a estat la intenció del grup parlamentari ni del Govern fer-les passar totes, es necessita la reflexió del Consell General", ha declarat.

El cap de Govern ha indicat que amb les reformes espera haver aplanat el camí per a l'executiu que arribi. Ha destacat la importància d'assolir equilibri pressupostari per aplicar millores i ha al·ludit a una política realista tot dient que no es pot prometre el que no es pot sostenir.

Informa: David Domingo
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

35.173.234.140