ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal Web: la programació alternativa d'RTVA

Obrir en una altra finestra

Martí planteja un debat d'orientació política centrat en el 'cas BPA' a l'octubre

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern vol fer un debat d´orientació política al Consell General a l´octubre. Antoni Martí així ho pensa demanar en la propera junta de presidents, que es farà al setembre. Creu que la ciutadania ho mereix, per tal que es digui la veritat del 'cas BPA' i es parli francament i no amb articles. Un missatge implícit a l´oposició.

Antoni Martí demanarà al setembre fer un debat d´orientació política els primers dies d´octubre, tal com es va comprometre en el debat d´investidura. L´eix central serà, sens dubte, la crisi de BPA. El cap de Govern creu que serà el moment per parlar amb franquesa de la situació del país i "no amb articles" a la premsa. Creu que "els ciutadans s'ho mereixen".

Martí també ha declarat que no pensa fer un pas enrere en el projecte reformador demòcrata. Ho ha dit en la visita que ha fet amb diversos ministres a les colònies d´AINA.

El líder demòcrata ha tornat a defensar la feina feta en l''afer BPA' i ha rebatut les crítiques que ha fet darrerament el conjunt de l´oposició, sobretot al rol de l'INAF i l'UIFand. Creu que "les institucions haurien estat al servei de qualsevol govern" i que les crítiques tenen com a rerefons "les ganes que les coses no acabin bé".

Segons ha dit, no tot s´enfosa tant com alguns volen fer creure i ha rebatut amb dades que el país estigui de nou en crisi.

Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix:

18.214.23.30