ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Martí recorda que cap altre comú ha reclamat sobre les transferències

www.andorradifusio.ad

Després que aquest dijous la cònsol major d'Andorra la Vella expliqués durant el consell de comú que havien reclamat prop de 300.000 euros al Govern per les transferències d'aquest any, Antoni Martí s'hi ha referit aquest migdia i ha manifestat que amb la nova llei aquesta qüestió quedarà resolta.

Coincidint amb l'acte d´inauguració del videomapatge dels frescos de Santa Coloma, el cap de Govern s'ha referit a la reclamació del comú de la capital per les transferències d'aquest any.

Antoni Martí ha comentat que ha parlat amb Conxita Marsol i que, dins el procediment, la cònsol pot fer legítimament la seva interpretació. Ara bé, s'ha mostrat confiat que amb la nova llei de transferències quedi tot solucionat.

El cap de Govern ha manifestat que"estic convençut que passarem la nova llei de transferències i allà quedarà tot solucionat. En definitiva, tornarem al pacte original amb tots els cònsols".

Amb referència a les paraules de Marsol, Martí ha reconegut que "ella té el dret a fer-ho, però també sap que una vegada aprovem la llei tot això es regularà".

Martí ha recordat que cap dels altres sis comuns ha fet reclamació i que ara el Govern té un temps per preparar la resposta.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Jaume Sastre

Comparteix: