ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Martí es reunirà amb agents econòmics i socials per tractar les mesures anunciades de millora del poder adquisitiu

www.andorradifusio.ad

El Govern té previst reunir-se la setmana vinent amb els agents econòmics i socials per debatre les mesures urgents per augmentar el poder adquisitiu de la ciutadania. Així ho ha indicat Antoni Martí en el discurs de cap d'Any. El cap de l'executiu ha posat l'accent en la cohesió social i les dificultats per les quals travessa la classe mitjana.

Paraules en to de comiat d'Antoni Martí després de vuit anys al capdavant de l'executiu, en els quals ha destacat avenços, com els que han permès que Andorra ja no sigui considerat un país no cooperant en matèria fiscal. I ha posat èmfasi en la qüestió social i en el risc d'eixamplar les desigualtats i generar exclusió. Ha anunciat una reunió amb agents econòmics i socials per definir mesures de xoc per augmentar el poder adquisitiu de la ciutadania. "A Andorra i arreu s'escolta el clam d'una classe mitjana que, malgrat el creixement econòmic, cada cop perd més poder adquisitiu. La pròxima setmana convocaré els agents econòmics i socials per debatre aquestes accions i consensuar-les en la mesura que es pugui. Sabem que mantenir el poder adquisitiu de la classe mitjana és al cor de la qualitat de vida i la cohesió de la nostra societat", ha insistit.

Per al cap de Govern Andorra ha de ser un país sostenible en tots els aspectes i la cohesió social, mantenint la qualitat de vida de la ciutadania, és clau. "La sostenibilitat social és això: garantir que les famílies que treballen no tenen problemes per arribar a final de mes, assegurar que les persones grans poden seguir vivint amb dignitat en aquest país al qual tant han aportat i vetllar perquè els més joves continuïn trobant oportunitat de realització professional i personal a Andorra", ha afegit.

Martí ha recordat les eleccions que seran a la primavera. Ha dit que els errors comesos garantiran els encerts de les noves generacions de governants. Ha afegit que s'ha avançat molt respecte anys enrere i que cal mirar el futur amb optimisme.

Informa: David Domingo
Imatges: C. Jubete/A. Romagosa

Torna a veure, a la carta, el discurs íntegre de Cap d'Any del cap de Govern, Antoni Martí:

 

Comparteix:

3.234.210.89