ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Marticella fixa en cinc anys la recuperació postpandèmia de Pal-Arinsal i creu que la seva sortida "pot ser part de la solució"

www.andorradifusio.ad

Segons el director de Vallnord Pal-Arinsal, la recuperació econòmica de l'estació i de les arques del comú de la Massana es podria assolir en uns cinc anys si es manté el ritme de les temporades d'hivern anteriors a la pandèmia de la Covid-19.

"Per tornar l'endeutament haurem de tornar a començar el recorregut que havíem fet els darrers anys. Amb 4 o 5 anys de temporades correctes hauríem de poder fer front a la situació", ha manifestat durant el Cafè de l'Ara i Aquí. En aquest sentit, Josep Marticella ha fet referència a les xifres anteriors a la pandèmia i ha recordat que el febrer del 2020 la xifra de venda de forfets era d'un 20% superior a la del 2019.

Marticella ja va anunciar que deixaria el càrrec el 30 de setembre. Creu que el canvi podria aportar beneficis per a l'estació. Ha recordat que és l'única estació que no està associada amb ningú i que això ha pogut posar les coses més difícils, sobretot durant la pandèmia. "Han estat 7,5 anys i 15 temporades. Estic molt content d'haver assolit un objectiu personal i professional, i molt agraït al comú i al poble. Ho he donat tot, però potser la meva sortida serà part de la solució", ha declarat.

De moment no sap quin serà el seu futur professional, ja que se'l plantejarà un cop tanqui l'etapa actual.

Respecte al sector d'Arinsal, ha afirmat que l'aïllament i la poca activitat han estat conseqüència de la pandèmia. Per aquest motiu a l'estiu s'hi dedicaran més esforços "per demostrar que hi creiem".

Marticella espera una bona temporada d'estiu.  El director de Vallnord Pal-Arinsal ha remarcat que "si aconseguim els 2 milions d'euros de facturació podem estar molt satisfets".  Diu que hi ha un pla amb millors escenaris però es manté molt prudent. Ara bé, té clar que "a Andorra ens hem convertit en una alternativa a la platja que ens ha permès redescobrir la muntanya. És una de les coses positives d'aquesta pandèmia de la Covid-19". 

Entrevista completa al director de Vallnord Pal-Arinsal, Josep Marticella, a l'Ara i Aquí:

Informa: Sílvia Mestre - Redacció
Imatge: RTVA

 

Comparteix:

35.173.234.169