ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Martínez Benazet lamenta l'actitud del Col·legi de Psicòlegs i espera que la tarifa no sigui un fre al programa d'atenció per la Covid-19

www.andorradifusio.ad

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha lamentat l'actitud del Col·legi de Psicòlegs de cara a la posada en marxa del programa d'atenció psicològica per la Covid-19, que s'endarrereix.

En la roda de premsa d'actualització sanitària d'aquest dilluns ha assegurat que el Col·legi no ha fet arribar el conveni als professionals malgrat les "reunions abundants" des del desembre per consensuar el text i l'enviament de l'esborrany fa uns dies, al qual, segons el ministre, l'ens no ha fet cap aportació. Per tant, cap psicòleg s'hi ha pogut inscriure de moment.

Espera que tot plegat sigui un malentès i que la tarifa no sigui un fre. En aquest sentit desvincula el preu marcat per aquest servei -36 euros- de la negociació per a l'entrada dels psicòlegs a la cartera de serveis de la CASS.  Creu que la tarifa marcada per aquest programa d'atenció psicològica és "ajustada" a la circumstància. 

Assegura que set d'aquests professionals s'han interessat pel programa i han demanat rebre el conveni. Confia que es posarà en marxa aquesta setmana, com s'havia anunciat. Està destinat a persones majors de 6 anys que necessitin atenció com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

Roda de premsa completa d'actualització sanitària d'aquest 17 de maig del 2021:

Informa: Redacció

Comparteix:

35.173.234.169