ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Martínez, sobre el Cedre: "tenim les eines per revertir aquesta situació"

www.andorradifusio.ad

El ministre de Salut està convençut que hi ha les eines necessàries per revertir la situació al Cedre. Ho ha dit aquest dijous a la tarda al Consell General, després de visitar el centre al matí i conèixer, de primera mà, la preocupació d'una part dels treballadors per la implantació de la nova metodologia d'atenció centrada en la persona.

En declaracions després de la compareixença davant la comissió legislativa de Sanitat, el ministre de Salut, Joan Martínez, s'ha mostrat satisfet pel resultat de la reunió que han mantingut al matí, juntament amb el cap de Govern i l'equip directiu del SAAS, amb treballadors del Cedre. Han visitat el centre sociosanitari després de saber-se els neguits al voltant de la implantació del model d'atenció centrada en la persona i altres problemes diaris i s'han adonat que la informació que els arribava no era el que passava en realitat. "No tenia la informació més afinada i més sensible d'allò que sent el professional que treballa allà. He sortit gratament sorprés perquè crec que tenim les eines per revertir aquesta situació", assegurava.

Com ja havia avançat, la solució proposada per Martínez és crear un grup de treball on siguin presents els professionals del Cedre, el SAAS i tots els nivells directius del centre. L'objectiu, "veure quins són els problemes, com hem d'adaptar el model, les millores que s'han de fer, com s'ha de treballar per donar resposta al neguit que hi pot haver d'una part dels treballadors i alhora poder il·lusionar a aquests treballadors i a tots anant cap a aquest model", diu.

El ministre de Salut s'ha mostrat convençut de trobar, conjuntament, l'encaix perquè el model d'atenció centrada en la persona il·lusioni els treballadors i funcioni. La clau diu és escoltar-los, perquè de vegades no s'ha fet prou en algunes situacions i això ha generat problemes de comunicació. 

Informa: Laura Massegú
Imatge: Anna Romagosa-Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.226.248.180