ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

En marxa una nova campanya per trobar la cançó de l'estiu de RTVA

www.andorradifusio.ad

D'aquí a uns mesos arriba l'estiu i, amb ell, una nova campanya musical de Ràdio i Televisió d'Andorra. Des del 29 d'abril els interessats a participar en el concurs ja poden presentar les propostes per convertir-se, durant un temps, en la sintonia d'estiu de RTVA.

Des d'avui mateix ja es poden consultar les bases per convertir-se en la nova cançó estival de Ràdio i Televisió d'Andorra.

Un concurs que s'obre a final de mes i que tornarà a donar l'oportunitat a músics del país de promocionar-se a través dels diferents canals d'aquesta casa.

S'hi pot presentar qualsevol tipus de formació de qualsevol gènere sempre que sigui en català i d'una durada entre 2 minuts i mig i 3 minuts i mig.

El director general d'RTVA, Xavi Mujal, remarca que "aprofitem perquè la gent del país que tingui sensibilitat musical i ganes de fer conèixer la seva obra ho puguin fer, si són escollits". En aquest sentit convida "tothom a participar-hi, siguin professionals o no, perquè el que és important és que la cançó transmeti el que RTVA desitja pel ciutadà: tenir un bon estiu amb companyia de tots els continguts de Ràdio i Televisió d'Andorra".

La d'enguany és la tercera campanya d'estiu d'aquesta casa, després de les propostes d'Héctor Pérez, amb "La llum del sol" i "Vespres d'estiu", de Santi Casas.

El concurs estarà obert del 29 d'abril al 13 de maig i el dia 17 s'anunciarà el guanyador.

El premi

Com sempre, a banda de la seva difusió a l'estiu, el guanyador també tindrà l'oportunitat o bé d'enregistrar l'obra en un estudi professional o bé d'un premi en metàl·lic amb el mateix valor.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Marta Paixà
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

3.94.202.172