ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

En marxa el procés per escollir el nou rector de l'UdA

www.andorradifusio.ad

Ja està en marxa el procés per elegir el rector de la Universitat d'Andorra per als propers cinc anys. Miquel Nicolau, que esgota el mandat aquest 2019, pot optar a la reelecció.

L'elecció del rector de la Universitat d'Andorra es fa mitjançant un concurs nacional i internacional. Els candidats tenen fins al 29 de març per adreçar una sol·licitud a la institució. El 12 d'abril es tanca el termini per publicar la relació d'aspirants admesos i abans del 10 de maig el Consell Universitari haurà de resoldre la convocatòria i elegir el rector, a qui haurà de nomenar el Govern abans del 31 de maig.

Per poder presentar candidatura cal disposar d'una titulació de doctor, tenir experiència en docència i en recerca universitària, experiència en gestió i lideratge, i en relacions internacionals. També s'exigeixen el coneixement del català i altres llengües.

A partir d'ara el mandat del rector serà de cinc anys amb una durada màxima de dos mandats consecutius. Miquel Nicolau, que va assumir el rectorat al maig del 2015, podria optar a repetir un mandat més en el càrrec.

Informa: Gerard Gort

Comparteix:

3.231.167.166