ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Massana aporta 1,4 milions a EMAP per a inversions per a la temporada que ve

www.andorradifusio.ad

La Massana aportarà 1,4 milions d'euros a EMAP per poder tirar endavant diverses inversions aquest any. Entre altres coses, serviran per ampliar pistes o millorar la producció de neu de cultiu.

El comú de la Massana aportarà 1,4 milions d'euros a la societat EMAP per fer front a diverses inversions per a la propera temporada d'hivern a Pal-Arinsal, per un valor total de 3 milions d'euros. Els treballs començaran aviat, ja que s'han de fer durant la temporada d'estiu, i aportaran millores en diversos àmbits. "Ampliació de pistes, serveis de restauració, neu de cultiu, amb inversions en maquinària i instal·lacions...", explica el cònsol major de la Massana i president d'EMAP, David Baró.

La minoria comunal demòcrata ha donat suport al finançament d'EMAP, que ja era previst al pressupost. El conseller Albert Esteve considera bo que s'hagi arribat a un acord per mantenir la marca Vallnord tres anys més, tot i que canviï el nom del forfet conjunt. "Crec que és bo que s'hagi arribat a un acord. Potser no és el millor acord que voldríem nosaltres. Per la part d'EMAP crec que la voluntat era deixar les coses com estaven, que seguís havent-hi forfet conjunt, que hi seguirà sent, i s'hagués mantingut el nom de Vallnord perquè ha sigut una inversió durant molts anys, i hi ha un canvi de nom. Bé, és l'acord al qual s'ha pogut arribar.. i crec que ens hem de felicitar", considera el conseller de la minoria de DA, Albert Esteve.

En el consell de comú d'aquest dijous també s'han aprovat diversos suplements de crèdit i complements per poder tirar endavant la reforma i embelliment del carrer Major i la plaça de l'Església, o l'eixamplament d'un punt negre a la carretera secundària 335 a l'Aldosa de la Massana.

Informa: Laura Massegú
Imatge: Vicente Bellot-Arxiu

Comparteix:

3.80.160.29