ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana Còmic acull l'obra de l'il·lustrador Simon Lamouret

www.andorradifusio.ad

La Massana Còmic acull fins al 30 d'agost l'obra de l'il·lustrador tolosà Simon Lamouret, que ha estat a Andorra aquesta setmana. Els visitants podran conèixer el procés creatiu del seu treball "Bangalore" i del darrer volum titulat "L'Alcazar".

Més d'una vintena d'il·lustracions de l'artista francès Simon Lamouret mostren el paisatge humà i urbà de l'Índia a la Massana Còmic. El dibuixant es va instal·lar a Bangalore per ensenyar dibuix del 2013 al 2018, d'on van sorgir els projectes Bangalore i L'Alcazar.

Aquestes obres originals, des d'esbossos fins al treball final, estaran exposades fins al 30 d'agost a Andorra i plasmen l'estructura social del país asiàtic

L'artista destaca que és una bona oportunitat per mostrar les etapes de treball del procés creatiu, després d'haver protagonitzat un taller amb alumnes dels sistemes educatius andorrà i francès en el marc del trimestre de la Saison Culturelle.

Lamouret també ha deixat la porta oberta a tornar a Andorra, recalcant que és una realitat que també mereix ser explicada.

L'artista ha celebrat l'oportunitat de donar a conèixer la seva obra, que permet visualitzar als observadors el detall de la vida diària a l'Índia.

Informa: Judith Sáez 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

35.173.234.169