ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Massana i la decisió de CC de presentar llista, claus en la cursa electoral

www.andorradifusio.ad

La decisió de Ciutadans Compromesos de presentar llista territorial a la Massana a les eleccions del 7 d'abril pot deixar desactivades altres llistes. Ni DA, ni Liberals ni Tercera Via tenen decidit a hores d'ara fer front a la formació parroquial o donar-li suport.

Demòcrates per Andorra, Liberals i Tercera Via havien expressat la voluntat de fer llista pròpia i encara mantenen oberta la possibilitat. Però la candidatura de Ciutadans Compromesos, i sobretot el nom dels candidats, pot fer canviar el panorama.

Per exemple el de Carles Naudi, afí a Tercera Via, segueix estant sobre la taula, i això pot fer variar els objectius de Tercera Via a la Massana, una de les parròquies fortes per a la formació que lidera Josep Pintat.

I el temps de tot plegat també serà important. Liberals té previst decidir demà quin camí escollirà.

Des de Ciutadans Compromesos defensen que la candidatura ha d'estar formada per persones de perfil independent i que no ha de debilitar cap de les branques principals de la formació. El seu objectiu és "unir el màxim i sumar per la parròquia i el país amb aquest tarannà de consens i diàleg". Un objectiu que respon al desig "que el projecte continuï a nivell nacional més enllà del comú".

Entre les decisions que CC ha pres aquest dilluns hi ha que si la llista guanya al Consell la voluntat seria pactar amb el grup majoritari. Això sí mantenint la independència i sempre evitant la trencadissa al grup. Una comissió treballarà per trobar els candidats de la formació massanenca.

L'altre partit que té intenció de fer llista a la Massana és el PS, més aliè al nou rumb que ha pres la parròquia en clau electoral. 

Informa: David Domingo
Imatges: Vicente Bellot 

Comparteix: