ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana formalitza amb Unicef el seu compromís com a parròquia amiga de la infància

El compromís verbal que mantenen des de fa anys Unicef And

El compromís verbal que mantenen des de fa anys Unicef Andorra i el comú de la Massana pel que fa al projecte “Parròquies amigues de la Infància” s’ha formalitzat aquest dilluns a través de la signatura d’un memoràndum d’entesa.

L’han signat la presidenta d’Unicef, Laura Álvarez Mora, i la cònsol major de la Massana, Olga Molné, que han remarcat la importància de fer participar els infants en els projectes de desenvolupament de la parròquia.

La renovació del parc del Prat Gran es va portar a terme justament a partir de les aportacions del Consell dels Infants. Pel que fa a pròximes accions, el pressupost 2022 inclourà una partida per col·locar papereres de reciclatge, una proposta sorgida del Consell d’aquest any, segons informa el comú.

Unicef ha estacat la importància que, en el marc d'aquest projecte internacional, Andorra sigui l’únic país en què totes les parròquies són amigues de la infància, ja que aquesta iniciativa promou un dret molt important dels infants i joves: la participació.

A més de celebrar un Consell dels Infants anual, la Massana s’ha compromès a portar a terme altres accions, com millorar el camí escolar i valorar les accions proposades pels nens i nenes.

Informa: Redacció
Fotografia: comú de la Massana

Comparteix: