ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana impulsa una estratègia de gastronomia sostenible

www.andorradifusio.ad

La Massana lliga sostenibilitat i gastronomia amb una nova estratègia, que comptarà amb set etapes i s'allargarà divuit mesos, i busca potenciar la gastronomia sostenible en benefici del medi ambient.

"Volem fer un pas endavant. La gastronomia és molt genèrica i volem fer el pas d'esdevenir sostenible: vigilar amb el malbaratament alimentari, amb els residus i com ho cuinem i ho fem. Hem de treballar amb el que tenim aquí. No és normal que anem a buscar productes alimentaris que vinguin de l'altra punta del món. Volem ser més professionals, més propers i més sostenibles." 

Josep Maria Garrallà, conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana

El projecte implicarà establiments de restauració ja que tenen un paper destacat en aquest projecte. Més tenint en compte que el turista actual viatja per viure experiències culturals, comercials i culinàries.

De fet, més d'un terç de la despesa d'un turista es destina al menjar i el sector de la restauració a la parròquia és molt ampli. El pla també espera implicar la ciutadania a través de programes formatius.

L'acte de presentació ha comptat amb un recorregut visual del projecte i fotografies originals, un show cooking i música en directe.

Informa: Judith Sáez
Imatges: Ricard Tenza

Comparteix: