ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana impulsa un pla cicloturístic

El comú de la Massana està elaborant un pla ciclotu

El comú de la Massana està elaborant un pla cicloturístic amb l'objectiu de posicionar la parròquia en aquest àmbit i amb un segell identificatiu propi.

El pla s'està treballant amb la implicació dels empresaris del sector turístic de la parròquia, amb qui s'han mantingut entrevistes els darrers mesos per recollir els seus punts de vista.

Aquest dimecres el comú ha presentat el projecte en una reunió amb la presència d'aquests empresaris, que han destacat el valor del cicloturisme, les autoritats comunals i els representants dels quarts amb l'objectiu d'evidenciar les oportunitats que representa el sector de la bicicleta.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, ha assegurat que el punt de partida és bo: "Disposem de les millors condicions per situar-nos com a destinació capdavantera en cicloturisme i tant l'administració com els privats compartim la mateixa visió”. A partir d’aquí s’ha de dissenyar i crear un producte global a través de diferents taules de treball.

La bicicleta és un dels eixos de l'aposta de la Massana i Vallnord Pal-Arinsal des del 2003, quan es va plantejar la possibilitat d’obrir un Bike Park, que va néixer un any després. “Des d’aleshores, l’evolució ha estat imparable, amb l’organització de Copes del Món i dels Campionats, que han situat el nostre Bike Park com a referent del món de la BTT”, ha remarcat Garrallà, afegint que es vol "anar més enllà i incidir en el vessant cicloturístic”.

Informa: Redacció
Fotografia cedida: comú de la Massana

Comparteix: