ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana recupera Andoflora amb aforament limitat però amb més propostes lúdiques i culturals

www.andorradifusio.ad

La Massana recupera Andoflora després del parèntesi obligat de l'any passat a causa de la situació sanitària. Enguany arriba a la 27a edició. Per aquesta edició hi haurà 25 parades i una trentena de propostes lúdiques i culturals. Andoflora torna amb més activitats que mai.

La 27a edició d'Andoflora portarà una trentena de propostes lúdiques i culturals a càrrec d'artistes del país, que entre el 14 i el 16 d'aquest mes es duran a terme majoritàriament a la plaça de les Fontetes. Precisament l'espai s'ampliarà per garantir el distanciament entre persones.

Tots els actes previstos tindran aforament limitat, així com l'accés a la zona de les parades. "La gent té moltes ganes de sortir al carrer i tornar a fer la vida social. L'aforament serà el just que nosaltres puguem permetre però en tot moment quedarà més que complet", preveu el conseller de Cultura, Guillem Forné.

En el programa destaca una sortida pels camins d'Arinsal dissabte vinent per recollir flora de la zona, que posteriorment formarà part d'una exposició. També s'ha previst l'actuació de Líquid Dansa, amb un espectacle especial, un concert d'orgue, un taller familiar de construcció d'instruments i l'actuació dels alumnes de l'escola de música Valls de Nord. No faltaran a la cita l'Esbart dansaire Valls del Nord i un espectacle infantil de l'escena nacional.

L'augment de les propostes no afectarà el pressupost habitual, que serà d'uns 37.000 euros.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.210.184.142