ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana reforçarà la xarxa d'aigua per evitar problemes de subministrament pel creixement de la població

www.andorradifusio.ad

L'acord entre ENSISA i EMAP per reflotar Vallnord Pal-Arinsal amb la nova societat SETAP 365, permetrà al comú de la Massana fer més inversió a la parròquia. La cònsol major ho ha explicat a 'Els matins de la Nacional'. Olga Molné també ha anunciat que es reforçarà la xarxa d'aigües davant el creixement de la població.

"És una solució de país. Des de la integració, respirem i podem destinar els diners a la parròquia", ha dit la cònsol sobre l'acord per a la gestió conjunta de Vallnord Pal-Arinsal i Soldeu-El Tarter. I és que, segons ha recordat Molné, des del 2014 el comú va haver d'injectar a EMAP 11 milions d'euros.Per això desencallar aquesta qüestió va ser la seva prioritat a l'inici del mandat.

La Massana és una de les parròquies que més ha crescut en població els darrers anys.  La cònsol ha afirmat que, de moment, el creixement "és bastant harmònic". Amb tot, ha explicat que, per no tenir problemes de subministrament, "s'invertirà molt en la xarxa d'aigua i en buscar noves captacions".

Respecte a la resta d'accions en marxa, Molné ha posat en relleu el projecte per comunicar a peu tots els pobles amb el centre i, quant als problemes de trànsit, assegura que "les modificacions dels horaris d'entrada a les escoles han millorat la situació, però l'embut continua i s'ha de solucionar. Hi estem treballant".

També ha avançat que aquest any impulsaran una festa de l'esport en diversos indrets de la parròquia perquè infants i adolescents puguin veure totes les activitats que es poden fer al país. Coincidirà amb el Vide Dressing dedicat al material esportiu.

Entrevista completa a la cònsol major de la Massana:

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Albert Aymamí

Comparteix: