ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Massana tanca el primer semestre amb un superàvit d'1,8 milions

www.andorradifusio.ad

El comú de la Massana ha tancat el primer semestre de l'any amb un superàvit de gairebé 1,8 milions d'euros i un endeutament de 12,3 milions. Ho ha explicat el cònsol major durant la sessió de consell de comú d'aquest migdia, on també s'han declarat deserts dos concursos públics.

La Massana ha liquidat els comptes dels primers sis mesos del 2019 amb un superàvit d'1,8 milions d'euros. Una xifra que a final d'any serà d'uns 636.000 euros, ja que queden inversions pendents de liquidar. David Baró ha destacat els pressupostos realistes que s'han fet els darrers vuit anys i que han permès reduir el deute i augmentar la tresoreria. "Podem confirmar que en aquests vuit anys l'hem pogut rebaixar en 21 milions d'euros, 31 milions si no comptem l'operació de les preferents", celebra el cónsol major, qui creu que "hi ha un bon marge".

El consell de comú també ha declarat deserts els concursos per a la reforma i embelliment de la plaça de l'edifici de Casa Comuna i la reparació del servei d'abastament de la captació dels Hortons. Només s'hi havia presentat una empresa i, en tots dos casos, sobrepassava entre un 50 i un 70% l'estimació pressupostària. Una decisió que ha vist amb bons ulls la minoria comunal, ja que no són obres urgents.

Per últim, s'han aprovat diversos suplements de crèdit. El més important de 127.000 euros per condicionar l'abocador de la collada de Beixalís. A més, s'han adjudicat els treballs d'enquitranament a les urbanitzacions les Canadilles, Sorribes i les Agudes. 

Informa: Laura Massegú
Imatge: Pere Besolí

Comparteix:

34.231.21.83