ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La Massana tindrà 8 anys per assolir el 30% de les accions de SETAP365, la societat que uneix Soldeu-el Tarter i Pal-Arinsal

www.andorradifusio.ad

La Massana i Canillo han aprovat els estatuts i el pacte de socis de la futura societat SETAP 365 d'unió entre EMAP i ENSISA. Nascuda amb un capital social d'un milió d'euros, el comú aportarà uns 20.000 euros a la societat i 22 milions en forma d'accions d'EMAP. La integració amb ENSISA té una valoració de 111 milions d’euros.

El comú de la Massana ha permès facultar les cònsols per signar la constitució de la societat de majoria pública SETAP365. Uneix EMAP amb ENSISA i Crèdit Andorrà.

Tot plegat arriba després del treball previ de valoració de les diferents societats i del pes que cadascuna tindrà dins de la nova estructura. Així EMAP ha estat valorada en prop de 22,3 milions d'euros, que representa el 19,9% de SETAP365.

Des del moment de la constitució de la nova societat el comú tindrà 8 anys per anar recomprant les preferents i posteriorment les accions dels altres socis que li permetran assolir el 30% del total de la societat. 

El projecte té també el suport del comú de Canillo, després que aquest dijous al matí hagi donat llum verd al projecte. El comú que presideix Francesc Camp tindrà el 40,9% de l'accionariat.  

La proposta ha superat el tràmit amb els vots de la majoria i sense el suport de l'oposició que s'ha abstingut. Consideren que hi ha un desequilibri entre les aportacions de les dues entitats a la nova societat si s'analitzen els resultats dels darrers anys, principalment per part d'EMAP.   

Informa: Anna Pifarré 

Comparteix: