ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Els mediàtics Miki Núñez i Cesc, convidats al Canòlich Music Festival 2019

www.andorradifusio.ad

Miki Núñez, l'últim representant d'Espanya a Eurovisió, s'ha convertit en un convidat d'excepció al Canòlich Music Festival. El cantant acompanyarà Francesc Sansalvadó, Cesc. El Canòlich arriba els dies 22 i 23 amb un tema central, l'autenticitat contra les fake news, i una versió actualitzada i descentralitzada.

El Canòlich Music Festival arriba a la setena edició amb una activitat que enguany no comptarà amb la vela com altres anys, sinó que es farà en diferents espais del poble i un tema escollit pels joves: l'autenticitat per combatre les fake news, que formarà part d'un joc de pistes, la publicació d'un diari i una exposició oral. "Ells són conscients d'aquest món de la mentida. Volien aprofitar el Canòlich Music i van triar aquest tema com un tema d'actualitat que volien treballar i veure què es pot fer a casa nostra per ser autèntic", explica mossèn Pepe Chisvert.

El programa es dividirà en dos dies: divendres per als escolars del país i dissabte per a un públic jove vingut d'arreu. La missa jove que dissabte es podrà seguir en directe per andorradifusio.ad serà amenitzada per Vocal Groove, però també hi haurà actuacions nocturnes amb els dj's Nira i Garden i l'actuació fora de cartell de l'eurovisiu Miki Núñez i el mediàtic Cesc, Francesc Sansalvadó, que va saltar a la fama després de sorprendre el jurat del programa espanyol de talent 'Factor X'. "Un company seu del futbol va morir, però abans de morir (el Cesc) li va dedicar una cançó i la va presentar a 'Factor X'. Va tocar molt la fibra al programa de televisió, sobretot a Risto Mejide", recorda Chisvert.

Els joves han decidit que el lema de la cita que es desenvoluparà entre els dies 22 i 23 de novembre sigui 'Atreveix-te, sigues tut mateix', una invitació perfecta per desmarcar-se.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.235.29.190