ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Els menairons baixen a la Massana per Nadal

www.andorradifusio.ad

Els menairons deixen Pal i baixaran aquest hivern a la Massana per protagonitzar les activitats de Nadal. 

Ho faran amb un joc que consistirà a buscar-los a través d'una aplicació mòbil entre els prop de 40 comerços de la parròquia que hi participen. A mesura que els usuaris els trobin, sumaran punts i aconseguiran premis. Mentrestant, a la plaça de les Fontetes hi haurà activitats tot el desembre, com ara un nou concurs de karaoke i un màpping de butxaca. 

El conseller de Comerç i Turisme de la Massana, Josep Maria Garrallà, explica que és una iniciativa que permet traslladar els clients als punts de venda i d'aquesta manera potenciar el comerç de la parròquia. "Som conscients també que al comerciant també li costa venir aquí i deixar la botiga, llavors ho fem al revés. Som nosaltres els que agafem el turista o el resident i el fem anar en busca d'aquests menairons, indirectament al seu comerç."

D'altra banda, el conseller de Cultura de la Massana, Guillem Forné, destaca les diferents activitats que es faran a la plaça de les Fontetes, com són els tallers, els concerts i la novetat del concurs de karaoke.

Informa: Òscar Serrano
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: