ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El menú calçots, novetat de les jornades d'hivern de la Massana Fogons que s'uneix a 'Lo Mandongo'

www.andorradifusio.ad

Avui comencen les onzenes jornades de cuina d'hivern la Massana Fogons. Amb la ja consolidada proposta de 'Lo Mandongo', enguany la novetat és el menú Calçots. Un total de 8 restaurants combinaran aquesta hortalissa tan típica de Valls amb diferents tipus de carns.

A la Borda Eulari fa uns anys que a partir de Reis i fins a l'abril ofereixen un menú de calçots. Adaptar-se a la proposta de 'Lo Mandongo' no els hi era fàcil, de manera que han ideat un únic menú que ho integra tot. El plat estrella és la calçotada, però després la gent pot escollir entre sis segons, on el porc també és protagonista.

El mes de febrer és la millor època per als calçots i també és el més fort pel que fa a clients. Molts visitants de fora, especialment francesos i portuguesos, aprofiten per gaudir d'aquest producte típic de Valls, acompanyat d'una bona carn de porc.

En total, una vintena de restaurants de la Massana participen en la doble proposta de 'Lo Mandongo' i el menú Calçots, que s'allarga durant els mesos d'hivern. La Massana Fogons ja s'ha convertit, doncs, en la marca gastronòmica de la parròquia, amb menús especials segons l'època de l'any.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Guillem Casal

Comparteix:

34.204.200.74