ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Menys turistes britànics a l'aeroport de Lleida-Alguaire per la manca de neu a l'hivern

www.andorradifusio.ad

L'aeroport de Lleida-Alguaire tancarà la temporada d'esquí amb menys passatgers que l'any passat. Els usuaris, sobretot provinents del Regne Unit, han viatjat menys per la manca de neu. El majorista de viatges que se n'encarrega, però, té la intenció de seguir volant-hi l'any vinent.

Segons avança el diari "Segre", enguany 11.600 passatgers britànics han volat a Lleida, per prop de 19.000 de l'any passat. A aquesta xifra encara s'hi han de sumar els turistes provinents de companyies sueques per fer-ne el balanç total, però difícilment s'arribarà als 25.000 de la temporada passada.

Per al majorista de viatges Neilson, encarregat de portar esquiadors britànics els mesos d'hivern, la campanya ha estat, malgrat tot, força positiva. Sobretot tenint en compte que desembre i gener no hi va haver gaire neu i que durant quatre setmanes els vols es van haver de desviar a Reus per culpa de la boira.

Cal recordar que la de l'any passat va ser la temporada hivernal amb més viatgers des que la infraestructura lleidatana ofereix aquestes línies i va suposar un increment del 40% respecte anys anteriors.

Per tot plegat, des de Neilson asseguren que ja han començat les negociacions per mantenir els vols l'any que ve, per que encara no hi ha cap acord tancat amb la Generalitat.

En aquest sentit, ha assenyalat que Alguaire segueix sent la primera opció per a la firma tot i l'interès creixent de l'aeroport de Reus per aconseguir aquestes connexions.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: XTVL

Comparteix:

3.94.129.211