ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El mercat d'artesania d'estiu torna a Ordino amb una vintena de parades

www.andorradifusio.ad

El carrer Major d'Ordino ha acollit de nou el mercat artesanal d'estiu. Hi han participat una vintena de paradistes, que han exposat productes de tot tipus fets a mà. La principal diferència d'edicions anteriors són les mesures de seguretat que s'han d'aplicar per contenir el coronavirus.

Aquest ha estat l'ambient que predomina aquest cap de setmana al carrer Major d'Ordino. Torna una nova edició del mercat d'artesania d'estiu. Paradistes, visitants i, sobretot, mesures de seguretat.

El coronavirus, com era d'esperar, també ha condicionat aquest mercat. Entre les principals mesures que es tenen en compte, la distància entre compradors i paradistes. Tampoc pot faltar el gel hidroalcohòlic per mantenir la higiene de mans en tot moment.

Hi prenen part una vintena de comerciants que ofereixen tot tipus de productes, des d'articles tèxtils fins a joieria i manualitats, passant per productes gastronòmics locals.

Un mercat que busca atreure visitants a la parròquia, però que també aposta per donar suport al teixit comercial local i de proximitat en temps de coronavirus.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

3.226.241.176