ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El mercat d'ocasió solidari d'Arinsal destinarà les inscripcions a les famílies del poble sense feina

www.andorradifusio.ad

L'aparcament d'Arinsal ha acollit aquest diumenge al matí un mercat d'ocasió solidari. Els beneficis de les inscripcions es donaran a treballadors del poble amb dificultats econòmiques.

L'Associació de Promoció Turística d'Arinsal i Erts (APTAE) ha organitzat aquest diumenge una activitat per mirar de dinamitzar el poble. Es tracta d'un mercat d'ocasió solidari que ha comptat amb prop d'una trentena de paradistes.

La recaptació de les inscripcions es destinarà a famílies del poble que passen dificultats en aquests moments, ja que molts han perdut la feina com a conseqüència de la crisi social derivada de la pandèmia, ha explicat la presidenta de l'APTAE, Fiona Dean.

Roba, artesania, pals de golf i una jaqueta de Chewbacca són alguns dels elements que s'han posat a la venda al mercat.

Els paradistes aprofiten per desfer-se de coses que ja no utilitzen i alguns per mostrar el seu art amb objectes fets a mà, han comentat dues d'elles, Paula Tapia i Sonia Olles.

L'Associació, creada fa una vintena d'anys, no descarta realitzar més activitats durant els mesos d'estiu per tal de reactivar els pobles d'Arinsal, Erts, Xixerella i Pal.

Informa: Joel Romero
Imatges: Vicente Bellot

Comparteix:

3.231.25.104