ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Mercat de la Vall acollirà espectacles itinerants 

www.andorradifusio.ad

Aquest cap de setmana a la capital torna el Mercat de la Vall i ho fa amb una novetat. A més dels tallers i parades s'incorporen espectacles itinerants. De cara a la propera edició els comerciants plantegen ampliar el radi de dinamització.

El centre històric obre la temporada del Mercat de la Vall. Cada primer dissabte de mes els carrers es convertiran en una altra manera de passejar pel nucli més antic del poble mentre es descobreixen creacions de bijuteria, productes d'artesania, d'explotacions agràries. El cònsol menor de la capital, Miquel Canturri, ha explicat que aquest any la novetat seran "els espectacles itinerants que aniran passant al llarg del mercat."

Els comerciants valoren positivament l'acció però en la presentació de la vuitena edició anuncien que volen incorporar canvis per a l'any vinent. "Potser els hi agradaria un format més ampli o que sortís del centre històric", ha assegurat el secretari de l'Associació de Comerciants Centre Històric, Eduard Tomàs.

Aquest cap de setmana es farà el primer mercat on els més petits també tornaran a tenir el seu espai pe aprendre a mercadejar i fer les primeres vendes amb les seves parades. 

Informa: Rosa Alberch 
Imatges: Andreij Cristancho 

Comparteix: