ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Mercat de la Vall enceta la setena edició amb un nou espai per als infants

www.andorradifusio.ad

Una trentena de parades tornen al centre històric d'Andorra la Vella. Aquest dissabte al matí s'ha inaugurat el tradicional Mercat de la Vall, que arriba ja a la setena edició. 

Passejar entre les parades del Mercat de la Vall és tot un clàssic després de la temporada d'hivern  a Andorra la Vella. Aquest dissabte s'ha donat ja el tret de sortida, però el vent ha fet la guitza als paradistes

Productes que volaven mentre els altres paradistes els portaven els que els havien marxat. Al final, alguns han optat per psoar una pedra damunt per solucionar-ho. I, tot i que el temps acompanyava poc, hi havia ganes de tornar. 

Artesania, però també hi havia productes amb consciència social, com unes llavors fetes en col·laboració amb una empresa de Barcelona que dona feina a persones amb diversitat funcional.  

La bona acollida no era només entre paradistes, sinó entre el públic, que ja és tot un habitual i que acostumen a fer-hi un tomb sempre que poden. 

Enguany el Mercat de la Vall ha torna amb novetats: el mercat de la vall per a menuts, com l'Abril i l'Aina, que juguen a comprar i vendre. La iniciativa té l'objectiu "que els petits  juguin a ser paradistes per un dia", ha destacat la consellera de Desenvolupament Estratègic i Participació Ciutadana d'Andorra la Vella, Meritxell López.

Informa -imatges: Ariadna Guiu Vila

 

Comparteix: