ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: xerrada de l'humorista gràfic Jordi Planellas "Els límits de l'humor i la llibertat d'expressió amb ovelles"

Obrir en una altra finestra

Més de 2 milions de descàrregues en un any poden convertir Safe365 en la millor app del 2018

www.andorradifusio.ad

Safe365, l’aplicació mòbil creada per Guillem Viladomat, es podria convertir en la millor del 2018 en la primera edició dels premis The Awards a l’Estat espanyol. Amb més de dos milions de descàrregues a l’any, és una app pionera de teleassistència gratuïta per a la gent gran.

L’aplicació va començar a funcionar ara fa un any i aprofita la geolocalització perquè els usuaris puguin saber en tot moment on són els seus familiars, especialment els més vulnerables. És l’evolució d’Alpify, el nom amb què va néixer l’start-up a Andorra el 2012, amb l’objectiu de millorar la seguretat de les persones que practicaven esports de risc.

Amb seu a Barcelona, la majoria de descàrregues són de territori espanyol. És on estan dedicant la majoria d’esforços per difondre-la. Per ara continuarà sent gratuïta, gràcies als inversors que hi aposten.

Nominada en dues categories als premis The Awards, millor aplicació de l’any i millor aplicació de salut i benestar, Guillem Viladomat té clar que van a guanyar. La votació per escollir les tres finalistes és popular. Aquells que vulguin ajudar perquè Safe365 arribi al podi, ho poden fer a través dels enllaços que trobaran a les seves xarxes socials. El desenllaç, el proper 15 de novembre.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix: