Més de 300 alumnes participen a la cursa solidària del María Moliner per celebrar la Hispanitat

www.andorradifusio.ad

Més de 300 alumnes del col·legi María Moliner i el Lycée han participat a la cursa solidària que ha organitzat el centre educatiu espanyol en el marc de les activitats per celebrar el dia de la Hispanitat.

La cursa té dos objectius, fomentar els hàbits saludables i contribuir a una finalitat solidària col·laborant amb el projecte del cos de voluntaris per la natura de la Fundació Bomosa.

El director del col·legi María Moliner,Javier Alfaya, opina que "serveix per unir els sistemes (educatius) i el país, no només des del punt de vista de l'educació física, sinó també de dels valors, que és una de les marques del col·legi".

Albert Batalla, director de la Fundació Bomosa, comparteix que és "un projecte que ajuda a les persones i que cuida la natura" i "sense cap mena de dubte, Bomosa sempre hi serà". Afegeix que "amb l'organització d'aquesta cursa, els recursos que es recaptin aniran al projecte del cos de voluntaris per la natura".

Alumnes des de sisè de primària fins a quart d'ESO del col·legi espanyol i un grup de convidats del Lycée han recorregut un itinerari circular al voltant del centre de la Margineda. L'escola té la intenció d'estendre l'activitat a la resta de sistemes educatius en properes edicions.

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Xus Medrano-Desirée Sala

Comparteix:

Mobilitat preveu l'entrada d'uns 32.000 vehicles el cap de setmana del Pilar Estrenes: Will Smith i Woody Allen protagonitzen les novetats als cinemes