Més de 5.000 articles venuts

www.andorradifusio.ad

El Vide Dressing Tardor de la Massana ha tancat les portes del primer torn amb més de 5.000 articles venuts. L'afluència elevada durant tot el cap de setmana consolida l'esdeveniment. Esperen que el mercat de segona mà que es torna a celebrar d'aquí dues setmanes tingui la mateixa rebuda.

Divendres va començar la nova edició del Vide Dressing de tardor. I acaba després de tres dies on l'afluència ha estat constant, i s'han venut més de 5.000 productes. La qualitat de les peces de roba ha destacat. "Estem encantats, és una aposta segura", reconeixia el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

El mercat està consolidat a la parròquia. De fet, les inscripcions a aquesta edició han obligat a celebrar un segon torn, d'aquí dues setmanes, per poder donar cabuda a tots els paradistes. Tot i això, no es plantegen fer-ho amb més freqüència.  

Esperen que els segon torn del Vide Dressing de tardor tingui igualment bona rebuda. Es destaca també el creixement de la presència del  públic masculí i es fa una crida perquè s'inscriguin també com a paradistes

Informa: Maria Lucena

Comparteix: