ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més de 110.000 usuaris registrats a la xarxa wifi dels eixos comercials

www.andorradifusio.ad

Amb la voluntat de seguir potenciant el concepte de "Smart Country", des de fa gairebé dos anys les principals zones comercials d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany ofereixen una xarxa wifi de connexió gratuïta. Tot i la seva recent implantació, aquest servei, que ja compta amb una bona xifra d'usuaris registrats, presenta encara un llarg camí per recòrrer.

Des de finals de 2013, Andorra Telecom ofereix una xarxa de wifi pública als principals eixos comercials del país. Tot i les restriccions de connexió inicials, el servei s'ha anat millorant, fins al punt que en l’actualitat ja en són més de 110.000, els usuaris que s'hi han registrat. Malgrat aquesta xifra, l’Andorra wifi no acaba de convèncer entre tots els usuaris.

Per aquells que prefereixen navegar a una velocitat superior, Andorra Telecom també ofereix una connexió de pagament a través de la compra de tarifes onilne o bé mitjançant les targetes de recàrrega que es poden adquirir en qualsevol dels 15 establiments autoritzats.

Amb wifi o sense, sempre que es viatja a l'estranger és molt important desactivar les dades de la nostra 3G per evitar qualsevol ensurt a la tornada.

Tot i ser un servei que encara no coneix tothom, l'Andorra Wifi encara té camí per consolidar-se.

Informa / Imatges: Borja Nolla

Comparteix: