ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més de 350 persones a la cursa de Halloween de l'associació Marc G.G.

www.andorradifusio.ad

Més de 350 persones han participat a la cursa de Halloween de l´associació de dol Marc GG. Una cursa que s´ha fet amb l´objectiu de perdre la por a la mort i celebrar la vida. Tota una tarda d´activtats que ha servit també per dedicar un record als éssers estimats que ja no hi són.

Sense truc però això sí, amb un tracte, assistir disfressat a la marxa que han organitzat els amics de l´atletisme per a l´associació Marc GG.

A la cita s'hi han reunit zombies, bruixes i tot tipus de personatges, alguns, fins i tot, acompanyats per les seves mascotes. Tots plegats han aconseguit superar les expectatives que s'havia marcat l'organització i el comú escaldenc.

Primer les categories petites amb un recorregut curt i després els adults amb una milla, avui tots han corregut per recordar els éssers que han perdut representats en un globus i celebrar la vida, una qüestió que a vegades costa.

I amb el record dels que ja no hi són la festa s´ha acabat deixant volar centenars de llums dibuixant un camí d´esperança després de la pèrdua. El proper 2 de desembre l'associació ha oganitzat una xerrada sobre la vida i la mort a càrrec de mossèn Pepe Chisvert a la sala d'actes de Morabanc.

Informa: Rosa Alberch Imatges: Ariadna Comas

Comparteix: