ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més de deu mil espelmes il·luminen el cor d'Ordino en el retorn de la Nit de la candela

www.andorradifusio.ad

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia de la Covid-19, ha tornat la Nit de la Candela a Ordino i la parròquia ha quedat il·luminada amb més d'11.000 espelmes. Una iniciativa que s'ha combinat amb música i espectacles i que busca posar en valor la seva arquitectura.

Els voluntaris han estat els encarregats des de ben entrada la tarda d'encendre una a una cada espelma. N'hi ha que són veterans, però altres s'estrenaven. Són d'Ordino i a casa ja ho han convertit en tradició familiar de la qual també volen participar. 

Racons com l'era Rossell i els seus jardins semblaven trets de contes de fades. Perquè amb els caminets d'espelmes l'arquitectura ordinenca ha agafat un caire diferent. 

Hi ha hagut turistes, però també molts andorrans amb ganes de reviure la festa de nou. Alguns, per exemple, no dirien pas que no a que es pogués celebrar a la seva parròquia, tot i ser conscients que "l'entorn d'Ordino acompanya perquè té molt més encant". 

A les espelmes li han fet el contrapunt un espectacle de foc a la plaça Pajó i els concerts, repartits per diferents ubicacions del casc antic.

Imatges: Nil Forcada
Informa: Ariadna Guiu Vila

Comparteix: