ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més espais i més monitors als Escaldes-Estiu

www.andorradifusio.ad

Els esports d'estiu d'Escaldes-Engordany han hagut d'adaptar-se als nous temps amb més espais i monitors per complir les mesures de seguretat i prevenció. S'han contractat 85 monitors i hi ha uns 250 infants per setmana d'entre 3 i 14 anys. Un dels elements que més empipa la canalla és la utilització de la mascareta.

La pandèmia ha obligat el comú d'Escaldes-Engordany a fer un esforç logístic per fer amb garanties els Escaldes-Estiu. Enguany, s'han separat i ampliat els grups amb 3 monitors per a cadascun, esforç que ha suposat contractar-ne un total de 85 eventuals per mes.

L'ampliació d'espais ha estat un dels elements que més feina ha portat, segons ha destacat el coordinador, Ivan Gómez.

Els petits tenen clar què el pitjor d'aquesta edició és haver de portar la mascareta. En aquest sentit un dels monitors, Èric Pelfort, ha comentat que "aquest any amb la mascareta als nens els costa bastant, hi ha vegades que se la volen treure".

Els grups no poden interaccionar, però també hi ha coses positives. Una de les monitores, Diana Larrull, ha comentat que "aquest any no hi ha convivència a nivell general", però ha assenyalat que amb els grups "t'uneixes més i això els nens ho noten".

Enguany s'ha passat de 360 infants per setmana a 250. Al començament es van prioritzar les places per a pares i mares que treballaven, però actualment ja no hi ha restriccions.

Informa: Joel Romero
Imatges: Desirée Sala

Comparteix:

3.228.11.9