ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més de la meitat de la població té dificultats per arribar a final de mes

www.andorradifusio.ad

Més de la meitat de la població afirma que té dificultats per arribar a final de mes. Així es reflecteix en l'estudi del cost de la vida. A més, més d'un 40% no podria fer front a despeses imprevistes de 950 euros o més amb els seus recursos.

Un 52,2% de la població arriba a final de mes amb dificultats segons dades de l'estudi del cost real de la vida. La mateixa publicació afegeix que les persones que declaren que hi arriben amb més facilitat asseguren que necessiten més ingressos per tirar endavant.

També és ressenyable el fet que una de cada 4 persones no pugui fer front a despeses imprevistes de 950 euros amb els seus recursos mentre que una mica més del 10% ha tingut almenys un retard en el pagament de rebuts relacionats amb l'habitatge principal.

En el mateix estudi es destaca que el 16,9% de les persones no pot permetre's una setmana de vacances anuals, incloent-hi l'estada en una casa de familiars o amics.

Un 3,6% de la població no pot mantenir l'habitatge a una temperatura adequada els mesos freds i un 2,4% no pot disposar d'una alimentació que contingui carn, peix, pollastre o l'equivalent per a vegetarians, almenys un cop cada dos dies.

Informa: Pere Moliné
Locució: Judit Pedrós

Comparteix: