ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mesures de protecció al carrer de la Unió i més arbres a la nova avinguda Meritxell

www.andorradifusio.ad

Andorra la Vella encara no ha determinat de manera definitiva quin serà el sistema de protecció de l'avinguda. La cònsol major assegura que tots els canvis a la zona permeten tenir-la relativament protegida. On sí s'instal·larà és a la zona del carrer de la Unió.

De moment explica que s'hi posarà un de provisional "fins que trobem el sistema definitiu".

També ha recordat que de l'embelliment de l'eix comercial encara queda una part important que és la plaça de la Rotonda que preveu tirar endavant l'any vinent. Un projecte encara per determinar un cop descartat el soterrament del trànsit a la zona.

Ha afegit que l'embelliment de l'eix encara s'ha de completar amb novetats que no estaven previstes inicialment com ara bancs que envolten els fanals i més arbres. Ha reconegut però que no se'n col·locaran molts més ja que "als comerciants no els hi agraden perquè tapen els aparadors".

Finalment ha recordat que el paviment està pensat per a un país com Andorra i que és porós, fet fa més fàcil que quedi tacat. Per això demana la col·laboració de la ciutadania tot recordant que es farà un esforç més important de neteja en aquesta zona comercial.

Informa: A.Pifarré/A.G-Nandín
Imatge: Enric Fernández
Locució: Yasmina Canedo

Comparteix: