ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Miki Núñez, feliç de cantar a Andorra per primera vegada

www.andorradifusio.ad

Miki Núñez, que va representar Espanya a la passada edició d'Eurovisió, arriba al Canòlich Music 2019 de la mà d'un gran amic seu, Cesc Sansalvadó, que va participar en el programa "Got Talent" l'any 2018 i que ja tenia prevista la seva actuació al festival que se celebra a Sant Julià de Lòria.

Cesc Sansalvadó no és la primera vegada que canta al Canòlich Music i aquest any ha volgut que Miki Núñez l'acompanyi a l'escenari, tot ha estat possible per una agradable coincidència d'última hora.

Miki Nuñez explica que "tenia tres dies de vacances en tot l'any i venia a Andorra". "Li vaig dir al Cesc, em va explicar que ell venia a tocar i em vaig apuntar. Sempre que té concert m'agrada anar-hi a acantar i quan jo en tinc, el convido a cantar".  Sansalvadó celebra tenir companyia i assegura estar "molt content i il·lusionat".

Núñez ara mateix es troba en plena gira per Espanya en la qual també participa Cesc Sansalvadó, que se sent molt afortunat que el seu amic l'hagi convidat a tota la gira.

Miki assegura que ha vingut moltes vegades a Andorra per gaudir del seu temps lliure, però que després del seu pas per "Operación Triunfo" i Eurovisió mai havia vingut a cantar i per ell és un fet il·lusionant.

De ben segur no serà l'última vegada que veurem els dos cantants al país, sigui per cantar o per gaudir de la muntanya i de la neu.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Anna Ginestà

Comparteix:

3.238.96.184