ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un miler de persones gaudiran dissabte de les cançons de la Dàmaris Gelabert

www.andorradifusio.ad

Un miler de persones veurà dissabte en directe en dues funcions la cantant catalana Dàmaris Gelabert; tot un fenomen del públic infantil i de la cançó en català. La sala de festes del complex esportiu d'Encamp ha acollit aquest matí la primera de les actuacions d'aquesta pedagoga i compositora que tornarà a repetir funció i escena a les cinc d'aquesta tarda.

El somriure dels nens també és el mateix que llueixen els seus pares. Saben que un concert d'aquesta artista és una aposta segura i juguen amb avantatge perquè tota la família coneix el fenomen Dàmaris Gelabert de les xarxes socials, però cal dir que és el tercer cop que ve a actuar a Andorra.

Precisament recentment la plataforma Youtube li acaba de donar el botó d'or que s'aconseguit amb més d'1.400.000 subscriptors. Gens malament per a un canal de música infantil en català. Però la seva autora de seguida vol deixar clar que la xarxa és només el vehicle i que les seves cançons les han de cantar els pares amb els nens a tot arreu, no sempre davant una pantalla.

La funció d'aquest matí no estava prevista, es va haver d'afegir per la forta demanda que hi ha per veure l'espectacle. Alguns dels pares ja la coneixen i no dubten a repetir experiència.

A la sala de festes d'Encamp gairebé 500 persones, la majoria infants, esperava l'actuació de la Dàmaris.

A més de la Dàmaris l'acompanyen les coristes i quatre músics. Precisament el secret de l'artista i pedagoga és la cura i la professionalitat amb què realitzen cada cançó i cada vídeo i això el públic infantil, molt exigent, ho sap apreciar i sobretot gaudir.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge
: Kevin Ribeiro

Comparteix:

34.204.176.125