ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El millor vi d'alçada del món és andorrà

www.andorradifusio.ad

El vi blanc Escol 2010 de Borda Sabaté és el millor vi d'alçada del món. Ha obtingut el premi al concurs Cervim 2019 que se celebra cada dos anys a Itàlia.

El millor vi d'alçada del món és andorrà, i és que el vi blanc Escol 2010 de la Borda Sabaté ha obtingut el gran premi al concurs mundial Cervim 2019, que se celebra a la regió italiana de Vall d'Aosta.

Un reconeixement molt meritós, ja que la Borda Sabaté era la primera vegada que participava en aquest certamen, en el qual han hi ha un miler de vins procedents de més de 25 països.

Joan Albert Farré explica com "ha estat una sorpresa que ha anat més enllà de les nostres expectatives". De fet, afegeix, "estem encara en procés de digerir aquest gran premi, perquè no és evident".

A més d'aquest premi, els vins negres Torb 2015 de la Borda Sabaté i l'Imagine Blanc de Neu 2016 del celler Casa Auvinyà han estat guardonats també amb una medalla d'or cadascun. Distincions amb les quals, segons Farré, "Andorra ha pogut demostrar que no només fa vins, sinó que els fa d'una altíssima qualitat i és capaç de guanyar un concurs en el segon país del món en producció de vins".

Aquests premis demostren que el vi andorrà cada vegada agafa més força en el mercat internacional.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

3.238.70.175