ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mireia Clua presenta un mètode per improvisar amb instruments musicals

www.andorradifusio.ad

Improvisar de veritat és un mètode original que presenta Mireia Clua. Aquesta violinista és un dels músics presents en la cançó de l'estiu d'aquesta casa i aquest matí ha parlat de la seva faceta pedagògica a l'Orbert per Vacances.

El de Mireia Clua és un violí elèctric amb el qual no li cal cap més instrument ja que gràcies al looper i la tècnica dels pedals té la seva orquestra. Ha estat aquest matí a l'Obert per Vacances de Ràdio Nacional i ha parlat de la seva faceta més pedagògica.

Amb la seva parella, un músic estatunidenc, ha creat un mètode per improvisar amb instruments musicals. Segons la violinista, el procés d'improvisar es pot ensenyar i pot ajudar a expressar-se musicalment millor. "S'aconsegueix en tocar una nota en le present, sense projectar en el futur. Aquesa nota et porta a una altra, creant la sensació que tu vols crear".

Mireia Clua és molt activa quant a actuacions i col·laboracions. Fa poc ho ha fet amb els Pali, intervenint en la cançó de l'estiu d'aquesta casa, "Respira ben fort".

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: David Ramos

 

Comparteix:

3.233.219.101